Răspuns :
Răspuns:
4/3-(-2/3+2)+2=
=4/3+2/3-2+2=
=6/3
Explicație pas cu pas:
semnul "/" reprezinta radicalul
semnul "-" inaintea unei paranteze schimba toate semnele numerelor din acea paranteza
-2+2=0 (se reduc)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați cu încredere. Așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista dumneavoastră de favorite!