Răspuns :
Daca nu se înțelege spune-mi sa rezolv din nou și să fac o poza mai calitativă

Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a=√2+√3
b=1 / (√3+√2)
√2+√3 > 1 ⇒ a= (1+ m) -unde m este un numar pozitiv
⇒a= numar supraunitar
1 / (√2+√3 ) < 1 ⇒b = 1/ (1+m)
⇒ b este un numar subunitar
⇒a > b
Succes !!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați cu încredere. Așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista dumneavoastră de favorite!