Răspuns :
[tex]3 \times ( - a + 4) = - 9 = > [/tex]
Explicație :Pasul 1 :Împart ambele părți cu 3
[tex] - a + 4 = - 3 = > [/tex]
Explicație :Pasul 2 :Mut constanta în partea dreapta
[tex] - a = - 3 - 4 = > [/tex]
Explicație :Pasul 3:Calculez
[tex] - a = - 7 = > [/tex]
Explicație :Pasul 4:Schimb semnele
[tex]a = 7.[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați cu încredere. Așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista dumneavoastră de favorite!