Răspuns :
[tex]6 \sqrt{4} - 6 \sqrt{9} = 6 \times 2 - 6 \times 3 = 12 - 18 = - 6[/tex]
Succes!doar da un pic mai la dreapta si o sa vezi rezultatul care este -6
Succes!doar da un pic mai la dreapta si o sa vezi rezultatul care este -6
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
6 rad 4 - 6 rad 9
radical din 4 = 2
radical din 9 = 3
6x2 - 6x3 = 12 - 18 = -6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați cu încredere. Așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista dumneavoastră de favorite!