Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
78 + a = 67
a = 67 - 78
a = - 11
Verific: 78 + ( - 11 ) = 78 - 11 = 67
67 - ( - 11 ) = 67 + 11 = 78 → proba ( din suma 67, scad al doilea termen si obtin primul termen )
Cred ca trebuie sa faci asa:.
78+(-11)=67
Semnul rămâne cu minus
Aici ai regulile la adunare :
+ cu - = -
- cu + = -
- cu - = +
+ cu + =+
Și la celalalt:
67-(-11)=78
78+(-11)=67
Semnul rămâne cu minus
Aici ai regulile la adunare :
+ cu - = -
- cu + = -
- cu - = +
+ cu + =+
Și la celalalt:
67-(-11)=78
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați cu încredere. Așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista dumneavoastră de favorite!