Răspuns :
x²-4x+4= (x-2)²
(x-2)²=> (x²-2•x•2+2²)= (x²-4x+4)
formula este (a-b)²= a²-2ab+ b²
(x-2)²=> (x²-2•x•2+2²)= (x²-4x+4)
formula este (a-b)²= a²-2ab+ b²
am scris in mai multe metode ca sa vezi de unde le am luat
sper ca te am ajutat te pup
sper ca te am ajutat te pup

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați cu încredere. Așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista dumneavoastră de favorite!