Răspuns :
Răspuns:
Pentru a rezolva această ecuație, vom folosi regulile priorității operatorilor matematici (paranteze, înmulțire și împărțire, apoi adunare și scădere) și vom înlocui g cu valoarea necunoscută.
Ecuația dată este:
(23 - 6 * 3 + g) + 3 * 9 - 8 * 3 : 6 = 34
Începem prin rezolvarea operațiilor din paranteze:
23 - 6 * 3 + g = 23 - 18 + g = 5 + g
Aplicăm următoarele operații fără paranteze:
5 + g + 3 * 9 - 8 * 3 : 6 = 34
Aplicăm înmulțirea și împărțirea:
5 + g + 27 - 24 : 6 = 34
5 + g + 27 - 4 = 34
Continuăm să simplificăm:
28 + g - 4 = 34
28 + g - 4 = 34
În final, adunăm și scădem pentru a izola g:
24 + g = 34
g = 34 - 24
g = 10
Deci, valoarea lui g este 10.
Răspuns:
udjdff u3jeuehe
Explicație pas cu pas:
heierir7furjrjdufjfj irjrjr
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați cu încredere. Așteptăm cu drag să reveniți și nu uitați să ne salvați în lista dumneavoastră de favorite!